Ритам рада и распоред звоњења

  • Матична школа

ЧАСПРЕПОДНЕВНА СМЕНАПОПОДНЕВНА СМЕНА
ПРЕТЧАС7.00-7.4512.15-13.00
17.50-8.3513.10-13.55
28.40-9.2514.00-14.45
39.45-10.3015.05-15.50
410.35-11.2015.55-16.40
511.25-12.1016.45-17.30
612.15-13.0017.35-18.20
713.10-13.518.25-19.10

  • Доња школа

ЧАСПРЕПОДНЕВНА СМЕНА
1. 7:30-8:15
2. 8:20-9:05
3. 9:20-10:05
4. 10:10-10:55
5. 11:05-11:50
6. 11:55 – 12:45

Top