Гостовање у Новом Саду

Представа „Срећко пиле на страшном задатку“, чији су творци наставнице Јасмина Матовић и Силвана Лесковац, као једна од две најуспешније представе на ФЛУОШ-у (Фестивалу луткарства основних школа), имала је част да буде изведена у Позоришту младих, 25.06.2022. године.
Боравак у Новом Саду је био веома пријатан. На овај излет су пошле и наставнице Јасминка Лалић, Весна Јовановић и педагог Виолета Захаријев са ученицима који су током ове школске године остварили запажене успехе у раду и тако нашу школу представили у најбољем светлу. Ово је била награда за њихов труд.
 Пре почетка програма, ученици су се освежили и одморили од пута. У професионалном окружењу, ученици су показали сналажљивост и умеће. Након извођења најбољих представа: „Духтура“ и „Срећко пиле на страшном задатку“, ученици и наставници су добили награде. Наша представа је добила:  1. Диплому  стручног жируја: за успостављену интеракцију са публиком, избор светлосних и звучних ефеката  2. Диплома дечијег жирија за најбољу представу старијег узраста. Ученици су добили књиге као награду и захвалнице за учешће на фестивалу, а наставнице: торбе, књиге и дипломе.
Ученици 8/2 разреда: Милица Пантић, Лазар Папић, Софија Микичић, Марта Папић, Матеја Папић и Вук Антонијевић,  појачани су учешћем два дечака из 6. разреда: Алекса Петровић 6/2 и Стефан Савић 6/2. Они су се веома лепо уклопили у екипу, па је извођење било за сваку похвалу. 
Top