ЧЕТВРТО МЕСТО ЗА КРИСТИНУ ТРИФУНОВИЋ НА ЕВРОПСКИМ ИГРАМА ЗА МЛАДЕ

Србија је била домаћин Европских игара за младе – школски спорт. Такмичење се одвијало у 24 спортске дисциплине а једна од тих дисциплина је било и рвање . Нас савез је прихватио организацију и сви наши репрезентативци у узрасту до 15 год и у узрасту до 18 год. су наступили на том такмичењу. Како је такмичење било у оквиру школског спорта , сви такмичари су били пријављени као такмичари својих школа и као такмичари матичних клубова.
Наша такмичарка Кристина Трифуновић је представљала основну школу „Живомир Савковић“ у узрасту до 15 год. Она је успела да стигне до полу-финала у категорији до 50 кг где је поражена од такмичарке из Украјине, у борби за треће место била поражена од такмичарке из Румуније. На крају је заузела изврсно четврто место.
Друга наша два такмичара Страхиња Спасић, у категорији до 60 кг, у узрасту до 18 год, заузео је седмо место и он је представљао Техничку школу из Младеновца, а други такмичар Војин Анђелковић је био пети у категорији до 80 кг и он је представљао Младеновацку гиммазију. На такмичењу је било преко 300 такмичара из 26 земаља. Ово такмичење је одржано у хали Београдског Сајма од 29- 31. 05.2023.

Top